Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Even voorstellen Boris Bosch

20 september 2022

Beste ouders en verzorgers, velen van jullie hebben mij al gezien op de ouderavond. Toch wil ik mijzelf hieronder nog even voorstellen. Ten minste tot aan de kerstvakantie ben ik de locatiecoördinator van de Fakkel.

 

Vier dagen per week kom ik vanuit Amersfoort naar Nieuw-Vennep. Daar woon ik samen met mijn vriendin vlak bij het bos, waar ik in mijn vrije tijd graag ga sporten of wandelen. Jaren geleden ben ik gestart als gymleraar in Utrecht, en de afgelopen jaren heb ik mij gericht op de zorg- en management kant van het onderwijs. Sinds een jaar ben ik werkzaam bij BMC, hier voer ik verschillende opdrachten uit binnen het domein jeugd en onderwijs.

 

Elke ochtend sta ik buiten de leerlingen te ontvangen, daar kunt u mij gerust aanspreken. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak met mij te maken. Ik ben te bereiken op: 06-17391276 en boris.bosch@aloysiusstichting.nl

 

Voor na mijn interim-periode staat er een vacature open voor ‘Locatiecoördinator De Fakkel’: werkenbijaloysius.nl. Kent u iemand voor deze functie, laat diegene dan vooral solliciteren!

 

Tot ziens

Boris Bosch

 Nieuwsarchief