Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Peilingen beloond met taart en luxe lunch

18 juni 2019

Ieder jaar peilen wij de tevredenheid van leerlingen, ouders en onze collega’s van De Fakkel. De resultaten van het tevredenheidsonderzoek zijn voor ons erg waardevol. Ze geven ons inzicht in wat nu al (erg) goed gaat, maar ook in waar we ons als school verder in door kunnen ontwikkelen. We danken al onze leerlingen, ouders en collega’s dan ook hartelijk voor hun deelname!

 

 

Verloting taart onder ouders

Onder de ouders die hebben deelgenomen aan de peilingen hebben wij een heerlijke taart verloot. Familie Kuil, de ouders van onze leerlinge Dorien uit groep 3/4, zijn daarbij als winnaar uit de bus gekomen. Afgelopen week werd de taart uitgereikt. Hopelijk heeft het de winnaars gesmaakt!

 

 

Tweede plaats voor De Fakkel door hoog aantal responses

Niet alleen familie Kuil heeft gewonnen tijdens de afgelopen peilingen - ook het team van De Fakkel. Nooit eerder zijn er zoveel vragenlijsten ingevuld door ouders van De Fakkel. Wij zijn hier ontzettend blij mee! We hebben zelfs zóveel reacties ontvangen dat wij binnen de Aloysius Stichting de tweede plaats behaald hebben als het gaat om het aantal responses op de peilingen. Deze tweede plaats heeft ons een heerlijke lunch opgeleverd, geheel verzorgd op onze locatie door collega Aloysiusschool vso De Korenaer uit Deurne. Wat een verwennerij!

 

 

Hartelijk dank

Wij danken onze collega’s van De Korenaer hartelijk voor de heerlijke, luxe lunch en de ouders van onze leerlingen voor het mogelijk maken daarvan. We hopen dat u uw mening volgend jaar opnieuw met ons wilt delen zodat wij ons onderwijs kunnen blijven verbeteren!

 Nieuwsarchief